Activitats a la neu amb nens: esquiar amb família a Port del Comte

Si es vol realitzar una escapada a la neu amb nens, l’estació d’esquí del Port del Comte és una de les millors destinacions on anar a tocar neu perquè té més de 50 kms de pistes amb diferents dificultats. Esquiar amb nens mai havia estat tan fàcil!

Quan arriba la temporada, moltes famílies organitzen vacances a les estacions d’esquí. Tant si és per esquiar com si no, la neu té un atractiu especial i tothom té per segur que és un element molt divertit per anar a la neu amb nens.

Els més petits, tenen una capacitat especial per aprendre a esquiar en molt poc temps i és per aquest motiu que nosaltres oferim tot el material necessari perquè ho puguin arribar a fer.

Activitats de neu amb família a Port del Comte

L’estació d’esquí de Port del Comte ofereix la possibilitat de fer tota mena d’activitats de neu amb nens sigui amb família o amics. A InterSport Port del Comte, us facilitem tot el lloguer de material necessari perquè ho pugueu fer possible. Tots sabem que sortir a la neu amb els nens és sinònim de tenir un dia familiar únic i una experiència enriquidora on tothom gaudirà de les activitats de neu al màxim exponent.

Suggeriment: Per saber on ha nevat avui, en quin poble ha nevat, on anar a “tocar” neu o quanta neu ha caigut a Catalunya no dubteu a consultar el mapa de neu de Catalunya clicant aquí. Fes que aquesta escapada a la neu amb nens sigui fantàstica!

Esquiar amb família a Port del Comte

Activitats a la neu amb nens

Oferim el lloguer del material necessari per a qualsevol activitat de neu amb nens. Si la intenció és esquiar amb nens, oferim tot el material bàsic: des dels esquís fins als pals i casc. Si es vol fer snowboard també amb nens o caminar amb raquetes de neu amb nens trobareu tot el lloguer necessari i disponible a través de la nostra web via reserva on-line.

Esquiar amb família a Port del Comte

Port del Comte: la teva estació familiar

Tant si vols passar uns dies de vacances, com un cap de setmana, Port del Comte és l’estació familiar que busques! Estar a la neu amb nens i fer activitats variades, és l’objectiu per tenir un dia complert amb família.

Activitats amb família: A la neu amb els petits

A part de les activitats amb família tradicionals que poden ser l’esquí, fer snowboard o fer raquetes de neu amb nens, també hi ha d’altres alternatives que poden fer que qualsevol escapada a la neu sigui una activitat amb neu el màxim de divertida possible Algunes d’aquestes activitats a la neu poden ser:

  • Baixar amb trineu
  • Fer un ninot de neu
  • Construir un iglú
  • Fer un petit cim
  • Excursions amb raquetes de neu

Tot el que t’imaginis, ho pots fer. Vine a gaudir de la neu amb nens a Port del Comte!

Tres curiositats sobre la neu!

T’expliquem tres curiositats que de ben segur no saps de la neu:

Iglú de neu

Saps per què un iglú manté la calor i no es fon?
La resposta, la trobaràs aquí.

Ninot de neu

Saps quina és l’alçada del ninot de neu més alt del món? Clica aquí per la resposta.

Temperatura per nevar

Quina temperatura fa falta perquè nevi?
Et donem la resposta aquí.

Pistes de neu a Port del Comte

Les pistes de neu a Port del Comte, és un complex natural familiar amb pistes amples i pendents aptes per a tots els nivells. També té una ubicació única al Solsonès. És l’única regió del Prepirineu del país. El massís del Port del Comte es caracteritza per la seva forma plana i arrodonida a causa de l’erosió del bosc de pi negre. És un destí de vacances ideal per als esquiadors que volen escapar de les masses i fer una escapada a la neu.

Cal tenir en compte les pistes de neu que ofereix el Port del Comte per realitzar qualsevol de les activitats a la neu que es pot fer. Ja sigui per esquiar amb nens, caminar amb raquetes de neu, fer esquí, snowboard o qualsevol excursió amb família, és important tenir en compte quines pistes de neu ofereix l’estació d’esquí del Port del Comte:

Totes les pistes del Port del Comte

Les pistes de neu per fer amb família

Us expliquem quines són les pistes de neu que trobareu a l’estació del Port del Comte per poder fer les activitats que més s’ajustin tant per adults com per fer amb nens:

 • Pistes blaves: 13 Pistes amb una longitud total de 24985 metres.
 • Pistes verdes: 8 Pistes amb una longitud total de 3600 metres.
 • Pistes vermelles: 12 Pistes amb una longitud total de 15460 metres.
 • Pistes negres: 6 Pistes amb una longitud total de 5395 metres.

Sectors de pistes habilitades a Port del Comte

En l’actualitat, la Pista d’esquí de Port del Comte ofereix 3 sectors de pistes habilitades:

 •  
 • Sector Donadó: Amb una longitud de 16320 metres, 7 pistes verdes, 4 de blaves, 1 de vermella i 3 de Negre.
 • Sector Estivella: Amb una longitud de 15620 metres, 1 pista verda, 4 blaves, 4 de vermelles i 3 de negres.
 • Sector Estivella: Amb una longitud de 17500 metres, 5 pistes blaves, i 6 vermelles.

Tant si fas una escapada a la neu o si vols anar a tocar neu, t’esperem a Port del Comte!

Sigui el motiu que sigui, us animem a provar els nostres serveis de lloguer de material on-line i així pugueu passar un dia especial fent activtats de neu amb nens.